Återförsäljare av Marquis spabad!

Söderro Gård AB har blivit utvalda att bli återförsäljare av Marquis exklusiva spabad. Vi kompletterar därför vårt utbud av Viskan spabad med Marquis. Vi har bad i butiken så välkommen in så berättar vi mer om bland annat Marquis unika mikrosilk system som föryngrar och peelar din hud!

Söderro Gård AB lanserar San Juan poolen!

Som enda återförsäljare i södra Sverige kan nu Söderro Gård AB erbjuda den enda högkvalitativa glasfiberpoolen på marknaden! Med stolthet presenterar vi San Juan poolen! Läs mer här.

Vinterstängnings service

Söderro Gård erbjuder vinterstängning av er pool. Vi ombesörjer att pumpa ut vatten till rätt nivå och se till att er teknik är vinterställd. Ni bör ha stängt av värmen så att tempen är ca 10-12 grader i vattnet samt chockklorerat vattnet,( vid behov) och säkerställt rätt PH värde någon dag innan vi besöker er. Priset är 2500 kr för en normal vinterstängning i Höllviken/Malmö/Trelleborg området.

 

Pool uppstarts service

Våren är här! Söderro Gård AB kommer 2017 att kunna erbjuda vår uppstart av er pool. Du måste ha fyllt upp din pool med vatten och tagit av pooltäckningen, resten sköter vi. Kostnaden landar på 2500 kr för en normal pool i Höllviken området.

Välkommen att kontakta oss.