10:e snyggaste poolen i Europa

Vi kan stolt tillkännage att en av Söderro Gårds Niveko-pooler har, i branschen, blivit framröstad som den 10:e snyggaste poolen i Europa!

NIVEKO_5W3A2330-Edit.jpg
NIVEKO_5W3A2323-Edit.jpg

Nya öppettider i butiken

Från och med 1/2 2019 har vi öppet vardagar 1400-1800 och lördagar 1000-1400.

Välkomna!

Ny säljare hos Söderro Gård AB

Caroline kommer att starta hos oss från och med årskiftet. Hon kommer att vara huvudansvarig för försäljning av pooler och spa.

Välkommen Caroline!

Återförsäljare av Marquis spabad!

Söderro Gård AB har blivit utvalda att bli återförsäljare av Marquis exklusiva spabad. Vi kompletterar därför vårt utbud av Viskan spabad med Marquis. Vi har bad i butiken så välkommen in så berättar vi mer om bland annat Marquis unika mikrosilk system som föryngrar och peelar din hud!

Söderro Gård AB lanserar San Juan poolen!

Som enda återförsäljare i södra Sverige kan nu Söderro Gård AB erbjuda den enda högkvalitativa glasfiberpoolen på marknaden! Med stolthet presenterar vi San Juan poolen! Läs mer här.

Vinterstängnings service

Söderro Gård erbjuder vinterstängning av er pool. Vi ombesörjer att pumpa ut vatten till rätt nivå och se till att er teknik är vinterställd. Ni bör ha stängt av värmen så att tempen är ca 10-12 grader i vattnet samt chockklorerat vattnet,( vid behov) och säkerställt rätt PH värde någon dag innan vi besöker er. Priset är 2500 kr för en normal vinterstängning i Höllviken/Malmö/Trelleborg området.

 

Pool uppstarts service

Våren är här! Söderro Gård AB kommer 2017 att kunna erbjuda vår uppstart av er pool. Du måste ha fyllt upp din pool med vatten och tagit av pooltäckningen, resten sköter vi. Kostnaden landar på 2500 kr för en normal pool i Höllviken området.

Välkommen att kontakta oss.