Advance Granit:klinker.jpg
Luxor Deep 2 (2)_preview.jpeg
_x4a6910.jpg
dsc_8339_-_b2_-_30012014.jpg
exclusive-overflow-advance-stainless-steel-2.jpg
NIVEKO_Underflow_16_3723.jpg
9(1).jpg
_x4a7079 (1).jpg
Skärmavbild 2017-08-27 kl. 12.46.42.png
happy-poolen-med-en-trappa-47297.jpg
thermopool.jpg
skimmerpool---steelblue-48860.jpg
AdobeStock_59872579.jpeg
Lemelltäcke.jpeg
IMG_0610 2.jpg
ladda ned.jpg
IMG_0221.jpg
Advance Granit:klinker.jpg

Nav pool


Nivekopoolen

SCROLL DOWN

Nav pool


Nivekopoolen

 

Våra pooler tillverkas hos Niveko, ett stort tjeckiskt företag, som startade sin pooltillvekrning 1991. Niveko tillverkar och säljer ca 500 pooler om året och leverarar till de flesta europeiska länder. Nivekos poolkonstruktioner är unika och Niveko använder bara de bästa materialen, specialtillverkade för Nivekopoolen. Materialet heter Polystone och tillverkas av Röchling i Tyskland. De har en mycket modern produktion och använder den senaste svetstekniken. Nivekopoolen är mycket stabilare och starkare än konkurrenternas pooler då uppbyggnaden är unik. Våra pooler väger tex ca 2000 kg för en standard 8x4 pool vilket indikerar en helt annan uppbyggnad och kvalitet än våra konkurrenter. Vi och Niveko kan inte alltid erbjuda de lägsta priserna men vi kan med gott samvete säga att vi erbjuder de bästa produkterna och den högsta kvaliteten på pooler!

Från och med 2018 har vi tagit in den enda riktigt högkvalitativa glasfiber poolen på marknaden. Mer info om San Juan poolen finns här


Navigation


Luxor Deep 2 (2)_preview.jpeg

San Juan Poolen


San Juan Poolen

San Juan Poolen


San Juan Poolen

Glasfiberpoolen San Juan är världens starkaste glasfiberpool! Söderro Gård AB är er återförsäljare i södra Sverige. Kontakta gärna oss för mer information!

Mer
_x4a6910.jpg

Overflow Multi


Overflow Multi

Overflow Multi


Overflow Multi


Nivekos overflow Multi är en overflowpool i standard segmentet. En Multi kan du få i vilken storlek eller form du vill och med en överringsränna i PVC eller i ett antal olika varianter av sten. Våra Multi overflow pooler har en en oslagbar finish och som tillval kan du få sk "imbedded details". Detta innebär att lampa och inlopp är inbäddade i väggen. Med en Nivekopool får du ett problemfritt poolägande under din livstid. Med väggar av 10 mm polystone som blir ingjuten i betong så får du en oslagbart stark pool! En utmäkt kombo av betongpool och lättinstallerad balja. Anläggninsgtiden för en Niveko overflow Multi är i normalfallet endast ca 3 dagar! (betongplattan är inte medräknat) Det finns mycket att informera om så vi ser fram emot ett besök i vårt showroom på Östergatan 8 i Vellinge. Om inte det funkar så maila oss på info@soderrogard.se så skickar vi mer info for köp av pool. Välkomna.
 

Mer
dsc_8339_-_b2_-_30012014.jpg

Overflow Endless


Overflow Infinity

Overflow Endless


Overflow Infinity


Nivekos overflow Endless är en overflowpool i det exclusive segmentet. En Endless kan du få i vilken storlek eller form du vill och med en överringsränna i PVC eller i ett antal olika varianter av sten. Våra Endless pooler har en en oslagbar finish och som tillval kan du få sk "imbedded details". Detta innebär att lampa och inlopp är inbäddade i väggen. Våra Endless pooler passar speciellt bra på sutterrängtomter eller på tomter med en vacker utsikt över hav eller sjö- Med en Nivekopool får du ett problemfritt poolägande under din livstid. Med väggar av 10 mm polystone som blir ingjuten i betong så får du en oslagbart stark pool! En utmäkt kombo av betongpool och lättinstallerad balja. Anläggninsgtiden för en Niveko overflow Endless är i normalfallet endast 3 dagar! (betongplattan är inte medräknat) Det finns mycket att informera om så vi ser fram emot ett besök i vårt showroom på Östergatan 8 i Vellinge. Om inte det funkar så maila oss på info@soderrogard.se så skickar vi mer info for köp av pool. Välkomna

Mer
exclusive-overflow-advance-stainless-steel-2.jpg

Overflow Advance


Overflow Advance

Overflow Advance


Overflow Advance


Nivekos overflow Advance är en overflowpool i exclusive segmentet. En Advance kan du få i vilken storlek eller form du vill och med en överringgsränna i ett antal olika varianter av sten. Våra Advance pooler är något alldeles extra! Denna exklusiva pool är för dig som vill ha det bästa, senaste och vackraste man kan få när det gäller pool! Som tillval kan du få sk "imbedded details". Detta innebär att lampa och inlopp är inbäddade i väggen. Med en Nivekopool får du ett problemfritt poolägande under din livstid. Med väggar av 10 mm polystone som blir ingjuten i betong så får du en oslagbart stark pool! En utmäkt kombo av betongpool och lättinstallerad balja. Anläggninsgtiden för en Niveko overflow Advance är i normalfallet endast 3 dagar! (betongplattan är inte medräknat) Det finns mycket att informera om så vi ser fram emot ett besök i vårt showroom på Östergatan 8 i Vellinge. Om inte det funkar så maila oss på info@soderrogard.se så skickar vi mer info. Välkomna.
 

Mer
NIVEKO_Underflow_16_3723.jpg

Underflow


Underflow

Underflow


Underflow

Nivekos Underflow är en pool i det exklusive segmentet. En Underflow kan du få i vilken storlek eller form du vill. Underflow poolen är den senaste poolen i ett ständigt produkutvecklande Niveko.  I Niceko Under har du ingen överringsränna utan vattnet försvinner omärkligt in strax  under trädäcket eller stenläggningen direkt och diskret.  Enkla, strikta och vackra linjer. Som tillval kan du få sk "imbedded details". Detta innebär att lampa och inlopp är inbäddade i väggen. Med en Nivekopool får du ett problemfritt poolägande under din livstid. Med väggar av 10 mm polystone som blir ingjuten i betong så får du en oslagbart stark pool! En utmäkt kombo av betongpool och lättinstallerad balja. Anläggninsgtiden för en Niveko Underflow är i normalfallet endast 3 dagar! (betongplattan är inte medräknat) Det finns mycket att informera om så vi ser fram emot ett besök i vårt showroom på Östergatan 8 i Vellinge. Om inte det funkar så maila oss på info@soderrogard.se så skickar vi mer info. Välkomna.

9(1).jpg

Overflow Evolution


Overflow Evolution

Overflow Evolution


Overflow Evolution


Nivekos overflow Evolution är en overflowpool i det exklusive segmentet. En Evolution kan du få i vilken storlek eller form du vill. Niveko har vidareutvecklat overflowpoolen. I Evolutionmodellen har du ingen överringsränna utan vattnet försvinner omärkligt in i trädäcket eller stenläggningen direkt och diskret. Vill man ha en overflowpool men ingen överrinningsränna är detta poolen för dig. Enkla, strikta och vackra linjer. Som tillval kan du få sk "imbedded details". Detta innebär att lampa och inlopp är inbäddade i väggen. Med en Nivekopool får du ett problemfritt poolägande under din livstid. Med väggar av 10 mm polystone som blir ingjuten i betong så får du en oslagbart stark pool! En utmäkt kombo av betongpool och lättinstallerad balja. Anläggninsgtiden för en Niveko overflow Evolution är i normalfallet endast 3 dagar! (betongplattan är inte medräknat) Det finns mycket att informera om så vi ser fram emot ett besök i vårt showroom på Östergatan 8 i Vellinge. Om inte det funkar så maila oss på info@soderrogard.se så skickar vi mer info. Välkomna.
 

Mer
_x4a7079 (1).jpg

Skimmer Top Level


Skimmerpool Top Level

Skimmer Top Level


Skimmerpool Top Level


Nivekos skimmerpool Top Level är en ny storsäljare. Våra Top Level pooler har en snygg slimskimmer där vattennivån ligger betydligt högre än en vanlig skimmerpool du köper av andra leverantörer. Då vattenlinjen ligger högt, mindre än en decimeter under marknivån, skapar denna poolen ett mycket vackert intryck. Du har möjlighet att få din Top Level pool i vilket mått du vill och som tillval kan du få sk "imbedded details". Detta innebär att skimmer, lampa och inlopp är inbäddade i väggen. Du kan även få automatisk vattenpåfylllning! Vi påstår att våra Top Level poolen är den vackraste skimmerpoolen på marknaden. Med en Nivekopool får du ett problemfritt poolägande under din livstid. Med väggar av 10 mm polystone som blir ingjuten i betong får du en oslagbart stark pool! En utmäkt kombo av betongpool och lättinstallerad balja. Anläggninsgtiden för en Niveko skimmer pool är i normalfallet endast två dagar! Det finns mycket att informera om så vi ser fram emot ett besök i vårt showroom på Östergatan 8 i Vellinge. Om inte det funkar så maila oss på info@soderrogard.se. Välkomna.
 

Mer
Skärmavbild 2017-08-27 kl. 12.46.42.png

Overflow invisible


Skimmer Invisible

Overflow invisible


Skimmer Invisible

 

Nivkeo har utvecklat en ny banbrytande skimmer pool som slår det mesta. I skimmer Invisible är skimmrarna en del av väggen vilket medger en mycket hög vattenlinje och en mycket strikt och vacker design. Skimmer Invisible har inbyggd automatisk vattenpåfyllnad för enklare skötsel och högre komfort för dig som poolägare. Kontakt oss nå for köp av pool.

mer
happy-poolen-med-en-trappa-47297.jpg

Linerpooler


Linerpooler

Linerpooler


Linerpooler


Våra linerpooler med plåstomme är pooler för den mindre plånboken. Vårt sortiment av plåtstommepooler är brett. Du kan välja på runda, ovala och åttaformiga linerpooler. Dessa pooler är gamla trotjänare som varit storsäljare sedan vi på Söderro Gård AB startade upp i början på 2000-talet. En mycket prisvärd pool som har lång livslängd och passar i alla trädgårdar små som stora. Poolen är mycket enkel att montera själv och kan uppgraderas med mönstrad liner.

mer
thermopool.jpg

Thermopool


Thermopool

Thermopool


Thermopool

.Vi erbjuder Thermopooler till mycket konkurrenskraftiga priser. Thermopoolerna byggs av frigolitblock. Poolstorleken är således flexibel och kan anpassas efter dina önskemål. Våra block har en förstärkt yta inåt poolen till skillnad från andra poolleverantörer som putsar insidan eller sätter upp olika typer av skivor. Inget extra jobb och inga extra kostnader. Man bygger blocken som Lego, på en gjuten platta, med armering mellan blocken. Poolerna kan byggas rektangulära eller med en eller två ovala sidor (ovala endast med 3,6 m bredd). När bygget är klart fyller man håligheterna i blocken med betong. Insidan klär man sedan med filt och liner som kan uppgraderas till mönstrad liner. I paketet ingår allt du behöver utom armering och betong som man lämpligen köper lokalt.
 

Mer
skimmerpool---steelblue-48860.jpg

Npool


 Npool automatik

Npool


 Npool automatik

ALLT NI BEHÖVER FÖR ER NIVEKO POOL…

Modern teknik är redan en del av våra liv och finns till för att förenkla och göra våra liv bekvämare. Intelligenta kontrollen nPooL control har utvecklats av vårt företag för NIVEKO pooler. nPooL control gör att du kan njuta av bekymmerslösa stunder fulla av komfort, avkoppling och underhållning med din pool. nPooL control syftar till att ge maximal komfort vid styrning av poolen och minska behovet av underhåll och detaljerad kunskap om poolsystemet.

…KONTROLL AV ALLA STANDARDFUNKTIONER

 • Fullt programmerbara system som gör att du kan koppla in och styra de flesta tillgängliga komponenter inom poolteknologi
 • Online översikt över poolens status online
 • Styr med en tablett eller telefon genom applikationer för Apple eller Android 

…MÅNGA ANDRA FUNKTIONER

 • Systemet NPooL control kan även kontrollera utrustningen runt poolen, som utomhusbelysning, terrass, grill och göra användningen ännu angenämare

…NÄRMARE DIN POOLLEVERANTÖR

 • Din poolleverantör kommer att ha översikt över dess tillstånd och kommer att säkerställa regelbundet underhåll eller service
 • Vid frånvaro kan denne kontrollera systemet direkt från sitt kontor efter din förfrågan och önskemål
 • Allt ansvar och omsorg för din pool kan du enkelt lämna över till andra

…TAR HAND OM DIN POOL

 • Säker kontroll av poolen, nyckelfunktioner är skyddade med PIN-kod
 • Begränsning av attraktionsdriften
 • Automatisk anmälan om det uppstår problem

Välj din nPooL control och dess alternativ

nPooL control system består av basmodulen STANDARD samt fem expansionsmoduler. Expansionsmoduler, kan väljas oberoende av varandra.

MODUL STANDARD

 • Mätning av vattentemperaturen med möjlighet till inställning av önskad temperatur 
 • Byte av belysning i poolen och några färginställningar 
 • Val av lämpligt intervall och tidsperiod av vattenfiltrering 
 • Kontroll av lamelllocket
 • System för automatisk anmälan av avvikande skeenden eller status för poolen

 MODUL ECOSTREAM

 • Automatisk omställning av filtrering vid tidpunkten när lamellocket är stängt eller poolen inte används

 MODUL AUTOMATIC LEVEL 

 • Mätning av vattennivån i tanken och automatisk påfyllning

 MODUL WATER CARE 

 • Anpassat automatiskt systemunderhåll av poolvatten med indikator för dosering och aktuell eller långvarig användning av kemikalier
 • Möjligheten att ange värden för pH och klor, inklusive säkert spektrum
 • Automatisk information om värdena är utom säkerhetsintervallet eller om mängden kemikalier har undergått minimigränsen 

 MODUL CLEANING 

 • Säkerställer automatisk tvätt av filter enligt förbestämt intervall
 • Möjliggör tömning av poolen

 MODUL PLUS

 • Du kan expandera antalet kontrollerade element med ett extra.
Mer
AdobeStock_59872579.jpeg

Värmesystem


Värmesystem

Värmesystem


Värmesystem

Söderro Gård har ett långtgående samarbete med Gullberg Jansson AB. Vi har valt att endast sälja deras värmepumpar då vi vet att de är marknadsledande. Gullberg-Janssons produkter och service är outstanding!

Gullberg-Jansson AB lanserar helt nya och uppgraderade värmepumpar inför 2019. För mer info klicka här.

Kolla gärna på Gullberg-Jansson FAQ, klicka här.

Du kan även välja att koppla en värmeväxlare till ditt befintliga system. Våra värmeväxlare hämtar vi från välkända Pahlen. För modeller klicka här

Vi säljer även solfångarsystem för pool. Solfångare är mycket effektivt soliga dagar, billigt i drift men lite dyrare i investering i jämförelse med värmeväxlare och värmepumpar. Kontakta oss så berättar vi mer.

 

 

Lemelltäcke.jpeg

Pooltäkning intro


Pooltäckning

Pooltäkning intro


Pooltäckning

Till varje pool måste man ha någon form av pooltäckning. Pooltäckningens syfte är främst säkerhet, att minska underhåll av poolen (städning, kem mm), samt minimera värmeförlust. På marknaden finns pooltak, lamelltäcke och olika former av presseningstäckningar. Våra lamelltäckningar till våra Nivekopooler installeras direkt i poolen vid tillverkningen och kan inte monteras i efterhand, våra pooltak tar vi från Sveriges största pooltaksgrossist Gullberg-Jansson och vår presseningstäckning,  poolrollern, köper vi direkt från en svensk tillverkare.

 

IMG_0610 2.jpg

Pooltak


Pooltak

Pooltak


Pooltak

Söderro Gård och Gullberg Jansson har sedan länge ett etablerat och långtgående samarbete. Vi har under snart 10 år utvecklat vårt samarbete med Gullberg-Jansson. Varför skall man då välja Gullberg-Jansson? Vi har tillgång till vilket pooltak på marknaden som helt men har valt Gullberg-Jansson för deras kvalitativa tak till rimliga pengar och för deras fantastiska service.  När du som kund har problem med en produkt du köpt från Gullberg-Jansson kan du lita på att de hjälper dig! För mer info och modeller klicka här.

Du kan få taket monterat av Gullberg-Jansson eller våra samarbetspartner, UMAB, eller så kan du köpa pooltaket i box och montera ihop det själv. Se monteringsfilm här.

Mer
ladda ned.jpg

Lameltäckning


Lamelltäcke

Lameltäckning


Lamelltäcke

Niveko har en unik uppbyggnad när det gäller lamelltäckning i poolen. Ni kan välja på bench solution och pit solution. Bench solution har du lamelltäcket gömt i en sittbäck vid ena gaveln i poolen. Här kombinerar du alltså en sittbänk med på ett vackert sätt dölja lamellrullen. Om ni väljer pit solution är lamellerna gömda inne i själva poolväggen. Mycket elegant och sparar plats i poolen. Niveko är en av få leverantörer som kan erbjuda denna lösningen. Se nedan principskisser.

Mer
IMG_0221.jpg

Poolroller


Poolroller

Poolroller


Poolroller

Våra poolrollers är tillverkade i Sverige för svenskt klimat. De är de mest hållbara på marknaden och ett mycket prisvärt pooltäckningsalternativ. Poolrollern är enkelt att rulla av och på poolen och tar minimalt med plats.

mer