Söderro Gård och Gullberg Jansson har sedan länge ett etablerat och långtgående samarbete. Vi har under snart 10 år utvecklat vårt samarbete med Gullberg-Jansson. Varför skall man då välja Gullberg-Jansson? Vi har tillgång till vilket pooltak på marknaden som helt men har valt Gullberg-Jansson för deras kvalitativa tak till rimliga pengar och för deras fantastiska service.  När du som kund har problem med en produkt du köpt från Gullberg-Jansson kan du lita på att de hjälper dig! 

Vill du kunna njuta mer av poolen och bada oavsett väder? Med ett pooltak minimerar du poolskötseln och kan hålla din pool ren från löv, smuts och insekter. Pooltaket skyddar också mot försurat regnvatten, vilket ger ett stabilt pH-värde i poolen och minskar din kemikalieförbrukning. Med ett pooltak kan du också bada under pooltaket oavsett väder och du sparar också energi. Genom att använda pooltak får du en extra uppvärmningskälla vilket en solig dag kan höja temperaturen med upp till 8 grader. Förläng badsäsongen genom att investera i ett låsbart och barnsäkert pooltak från Gullberg & Jansson, som du enkelt kan öppna eller stänga när poolen inte används.

Gullberg & Jansson har prisvärda och väldesignade pooltak av hög kvalitet och samtliga uppfyller lagstadgat krav på barnsäkerhet. Genom robusta konstruktioner, förstärkta aluminiumprofiler och paneler med UV-skydd på båda sidor har våra pooltak en förväntad, lång livslängd, cirka 25-30 år, samt en exklusiv design med mjuka och behagliga linjer. Våra pooltak levereras i box som byggsats eller som färdigmonterade sektioner för enkel installation. Utöver våra standardserier, Nova Comfort och Stella Comfort, erbjuder vi 14 olika pooltaksmodeller som samtliga går att måttbeställa och välja färg på. Nova Comfort är Nordens mest sålda pooltak. Söderro Gård har ett långtgående och sedan länge etablerat samarbete med Gullberg-Jansson , ett svenskt företag i pooltak och värmepumpsbranchen.

För modeller klicka här