Nova Comfort

Acr27284054729664-43016.jpg
Acr27284054729664-43016.jpg

Nova Comfort

from 44,900.00

Nova Comfort-serien är vår exklusiva standardserie för pooltak med låg takhöjd, utrustad med automatisk sektionslåsning och extra platta komfortskenor. 

Storlek:
Quantity:
Add To Cart

Nova Comfort passar alla standardpooler, både med och utan poolsarg. Modellserien är mycket populär och uppfyller alla krav som man kan ställa på ett pooltak med elegant design och robust konstruktion. Nova Comfort-serien nns i sju standard- storlekar men kan också måttbeställas mot pristillägg.

Nova Comfort är ett barnsäkert pooltak med lås och modellserien passar särskilt väl för dig som är ute efter ett
lågt och stilrent pooltak som inte tar upp för stort utrymme i
trädgården. Trots den låga höjden nns det gott om rum för dig att simma under taket.

Nova Comfort har automatisk sektionslåsning, vilket in- nebär att pooltaket kan öppnas och stängas snabbt och smidigt, då sektionerna har en automatisk låsfunktion.

Sektionerna är inte sammanhakade i varandra och pooltaket kan vara öppet t.ex. på mitten. När pooltaket är stängt är det barnsäkert och kan endast öppnas med nyckel. Nova Comfort är utrustat med extra platta komfortskenor som är behagliga att gå på med en höjd på endast 12 mm.

Nova Comfort har som standard skjutdörr som kan monteras på valfri sida (vänster eller höger) och avtagbar front- och bakgavel.

Nova Comfort levereras i en box som byggsats, men kan också mot pristillägg levereras i färdigmonterade sektioner för ännu enklare installation.

Med förlängningsskenor (rekommenderat tillval) kan du skjuta pooltaket förbi hela poolen