Stella Comfort

Acr27284054729664-607321.jpg
Acr27284054729664-607321.jpg

Stella Comfort

from 52,900.00

Stella Comfort-serien är vår exklusiva standardserie för pooltak med normal takhöjd, utrustad med automatisk sektionslåsning och extra platta komfortskenor.

Storlek:
Quantity:
Add To Cart

Stella Comfort är ett naturligt val för dig som vill bada under taket vid sämre väder. Stella Comfort passar alla standard-pooler både med och utan poolsarg. Stella Comfort-serien finns i fyra standardstorlekar men kan också måttbeställas mot pristillägg.
 Stella Comfort är ett barnsäkert pooltak med lås och modellserien har precis som Nova Comfort-serien en elegant framtoning och robust konstruktion.
 Stella Comfort har automatisk sektionslåsning, vilket inne-bär att pooltaket kan öppnas och stängas snabbt och smidigt, då sektionerna har en automatisk låsfunktion. 
 Sektionerna är inte sammanhakade i varandra och  pooltaket kan vara öppet t.ex. på mitten. När pooltaket är stängt är det barnsäkert och kan endast öppnas med nyckel. 

Stella Comfort är utrustat med extra platta komfortskenor som är behagliga att gå på med en höjd på endast
12 mm.
 Stella Comfort har som standard gaveldörr vilket gör det enkelt att skjuta pooltaket förbi en poolstege om denna mitt-placeras. Hela fronten är avtagbar i tre delar.
 Stella Comfort levereras i en box som byggsats, men kan också mot pristillägg levereras i färdigmonterade sektioner för ännu enklare installation. 
 Med förlängningsskenor (rekommenderat tillval) kan du skjuta pooltaket förbi hela poolen.