Söderro Gård AB har sålt Thermopoolen sedan 2004. 

Thermopoolen byggs på gjuten bottenplatta där man sätter ihop blocken som pusselbitar. Man armerar därefter mellan blocken och fyller med flytande betong för att sedan montera detaljerna och linern. Thermopool är ett populärt alternativ för den händige där man kan få även större pooler levererad på några få pallar och till en obetydlig fraktkostnad. Fördelen med Thermopool är att den kan monteras nergrävd eller ovan mark och även på svåråtkomliga platser.

Söderro Gård AB samarbetar med Klara Byggen AB vid installationen. Kontakta oss så berättar vi mer.

  • Proffs Thermoblock Pool Paket med poolstomme, liner, allt som behövs för vattencirkulation och filtrering samt stege. Belysning, går att välja till med olika antal ljuskällor och vitt alt. RGB-ljus, ingår inte i paketet. Prisexempel 8 x 4 x 1.50 med enfärgad liner från 61 900 kronor.

  • Proffs Thermoblock Pool Paket med poolstomme, liner, allt som behövs för vattencirkulation och filtrering samt stege. Belysning, går att välja till med olika antal ljuskällor och vitt alt. RGB-ljus, ingår inte i paketet. Prisexempel 8 x 4 x 1.50 med mönstrad liner från 69 900 kronor.

  • Proffs Thermoblock Pool Paket premium med poolstomme, mönstrad liner, allt som behövs för vattencirkulation och filtrering, hel gaveltrappa och alla detaljer i rostfritt. Komplett paket exkl. belysning som går att välja till med olika antal ljuskällor och vitt alt. RGB-ljus. Prisexempel 8 x 4 x 1.50 från 117 900 kronor.